Z-Units

Week van de patiëntveiligheid

Z-Units in custom opstelling

Met de realisatie van de ‘Ostenders container cup’ scoorde het AZ Damiaan opnieuw met deze unieke activiteit voor z’n personeelsleden. Voor de week van de patiëntveiligheid verzorgde HIVE de custom uitwerking van de containers ofwel Z-Units, met modulaire wanden, terras en aangepaste verlichting.

Z-Units

Uitwerking van een custom containersetup met aangepaste verlichting.

Sumervibes

Het ideale moment om elkaar terug te zien na het welverdiende zomerverlof en er samen met alle Platonisten en deelnemers van de Business Clubs terug in te vliegen!

Op donderdag 29 augustus stond Summervibes weer op het programma. Het ideale moment om elkaar terug te zien na het welverdiende zomerverlof en er samen met alle Platonisten en deelnemers van de Business Clubs terug in te vliegen.

VOKA

Technische regie, podium, licht, klank, video.

Sfeerverlichting binnen & buiten, dj set met klank verspreide klank versterking.

  • SC 05 sateliet speakers
  • Chauvet R1
  • Shure QLXD’s
  • Pioneer DJ
  • 4K 55″ screens

Jong Voka Summerevent 2019

In opdracht van VOKA West-Vlaanderen hielpen we mee aan de omtovering van een serre in een gezellige event ruimte.

Qua techniek voorzagen we een Kiva II klank set van L’acoustics, Led front verlichting, verscheidene uplichters.

Het event ging door bij Fleur

Fleur bestaat sinds de jaren 80 als leverancier van planten. In 1998 vestigden ze zich langs de A19 Kortrijk-Ieper, vlakbij de Franse grens. Deze strategische ligging garandeert een uitstekende bereikbaarheid. Op dat moment bestond Fleur uit een complex met een magazijn van 1 ha, een cabrioserre, een 20-tal laadkaaien en een Cash & Carry van 2 ha. Om de groei te ondersteunen, werd telkens opnieuw geïnvesteerd, waardoor ze uitgegroeid zijn tot een moderne, dynamische en menselijke onderneming die steeds z’n familiaal karakter wist te bewaren. Fleur telt op vandaag een 80-tal werknemers, 4 ha serres en een 50-tal laadkaaien.