Culturele en andere evenementen kunnen weer

"Vanaf 1 april kunnen evenementen buiten doorgaan met maximaal 50 personen met mondmasker en in een gecontroleerde omgeving"
Overlegcomité COVID-19

Events en culturele activiteiten

In het overlegcomité van 5 maart werd beslist dat culture activiteiten en events met publiek tot max. 50 personen opnieuw mogen plaatsvinden. Goed nieuws, want Vlaanderen hunkert naar optredens & voorstellingen. Geef toe, hoe vaak denk jij terug aan de laatste show die je hebt kunnen meepikken voor de lockdown? ‘Buiten’ is de komende maanden ’the place to be’. Culturele centra en concertzalen mogen helaas nog niet gevuld worden, dus waarom geen optreden organiseren in openlucht? Gezellig en intiem genieten van akoestische klanken of de echte rock ’n roll!

Omdat we helemaal klaar zijn om de draad weer op te pikken -of beter gezegd- de draad weer in te prikken en het licht te doen ‘shinen’ bieden we met Hive diverse pakketten aan om uw optreden of voorstelling technisch in goede banen te leiden met zorg voor de nodige sfeer.

PA & Podia

AUDIO

Afhankelijk van het type optreden of voorstelling kiezen we een aangepaste klankinstallatie voorzien van alle nodige accessoires zoals micro’s, statieven, monitors… Ons ervaren team van techniekers zorgen voor een professionele aanpak met de nodige aandacht voor de huidige corona-maatregelen.

LICHT

Een intieme setting creëeren of net uitpakken met iets groots? Verlichting is een essentiële bijdrage aan de sfeer van het optreden of de voorstelling. Simpelweg 4 spots op een solo-artiest, of net een volledige licht-grid achter de band? Het kan beiden!
Op basis van het podium en type show adviseren en voorzien we de nodige armaturen.

PODIA

Een open podium met publiek rondom, of toch op zeker spelen, en liever een overdekt podium? Vanaf 1 vierkante meter levert Hive podia naar wens. Een ceiling boven het publiek kan de setting wat verkleinen en de sfeer bevorderen.

Podia
Bootsea festival
hybride events

Hybride events

Top! Je hebt ervoor gekozen een voorstelling of optreden te organiseren… Wil je dan toch meer dan 50 personen laten meegenieten van de show? Ga dan voor een hybride opstelling! Bij Hive hebben we de know-how en het nodige materiaal in huis om alles te capteren en te streamen. Zo brengt u uw show naar de huiskamer van miljoenen mensen verspreidt over de hele wereld.

Volledig gratis of via een betaallink kunnen toeschouwers alles volgen via ons streaming-platform.

Een leuke extra aan het hybride gebeuren is dat de volledige stream ook opgenomen wordt, en u zo video-footage heeft voor een recap, reclame voor een volgend event of als aandenken aan het optreden.

Kant en klaar!

Z-UNITS BOOMBOX

Uitpakken met iets origineel? Ga dan voor onze ‘Boombox’!

2 gestapelde Z-Units fungeren als een podium die een aparte stijl uitstraalt en daarbovenop nog eens praktisch is ook.
De onderste unit doet dienst als stockage / backstage voor de band(s) of artiest(en), de bovenste container steelt de show!

Het concept van de ‘Boombox’ geldt als Drive-IN. Een vaste klank- en lichtinstallatie rollen uit de containers van zodra deze geplaatst worden. Na een korte en vlotte opbouw, kan de show van start gaan.

Z Units Boombox
Z Units Boombox

OVERTUIGD VAN ONZE AANPAK ?

Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen